Zo werkt het

Uw geld groeit met de tijd: grijp nu uw kans en maak gebruik van aantrekkelijke rentes bij onze partnerbanken. Open een deposito bij BNI Europa, J&T Banka, of Privatbanka, met een minimale looptijd van 12 maanden en een minimale inleg van €12.500, en kom in aanmerking voor een bonus tot wel €250!

Voor elk geopend deposito vanaf €12.500 met een looptijd van minstens één jaar ontvangt u een bonus tussen €10 en €125 euro. Hierbij geldt: hoe langer de looptijd, des te hoger uw bonus. In onderstaande grafiek leest u meer hierover.

Wilt u meer bonussen ontvangen, open dan andere deposito´s tegen dezelfde voorwaarden bij één van de drie deelnemende partnerbanken. U kunt in totaal maximaal €250 aan bonus ontvangen.


Deze actie geldt alleen voor deposito’s bij BNI Europa, J&T Banka of Privatbanka.


Claim uw bonus

1) Aanmelden vóór 3 september 2018

Meld u tussen 12 juli en vóór 3 september 2018 aan voor een deposito via Savedo, bij BNI Europa, J&T Banka, of Privatbanka. Het minimale inlegbedrag en looptijd bedraagt respectievelijk €12.500 en 12 maanden. Voor elk daaropvolgend deposito dat u in de aangegeven actieperiode opent bij een van de deelnemende partnerbanken, ontvangt u ook een bonus. Uw bonus kan oplopen tot maximaal €250. Let op: voor een identiek deposito (dezelfde looptijd en bank) ontvangt u geen bonus.

2) Claim uw bonus

Stuur na de aanvraag van elk deposito een e-mail naar bonus@savedo.nl met als onderwerp de actiecode “Depositobonus 2018”. U heeft hiervoor tot 3 september 2018 de tijd. Zorg dat u deze e-mail verzendt vanaf hetzelfde e-mailadres als waarmee u zich bij Savedo heeft geregistreerd!

3) Ontvang uw bonus

De bonus wordt tussen 22 en 26 oktober 2018 op uw Savedo-rekening uitbetaald, mits u voldoet aan de voorwaarden van deelname.  

undefined 


Rekenvoorbeeld:

-       €12.500 bij Privatbanka 60 maanden = €125 bonus

-       €12.500 bij J&T Banka 60 maanden = 125 bonus

Bonus totaal €250

Voorwaarden voor deelname

- De bonus geldt uitsluitend voor succesvolle opening van een deposito én ontvangst van de inleg bij de betreffende partnerbank. Uw inleg behoort vóór 15 september 2018 door de partnerbank ontvangen te zijn. 

- Deze bonusaktie is niet combineerbaar met andere bonusacties. Indien meer dan één bonusactie van toepassing is op uw deposito, is alleen de bonusactie geldig waarbij u de hoogste bonus uitgekeerd krijgt;

- De e-mail(s) naar bonus@savedo.nl dient/dienen verzonden te worden vanaf hetzelfde e-mailadres als waarmee u zich bij Savedo heeft geregistreerd. E-mails afkomstig van niet-geregistreerde e-mailadressen zijn ongeldig;

- Indien u gebruik maakt van uw recht van ontbinding in de eerste 14 dagen na start van uw deposito, vervalt uw recht op een bonus;

- Savedo GmbH is als enige verantwoordelijk voor deze actie en behoudt zich het recht om deze promotie op elk moment te beëindigen met een redelijke opzegtermijn of om de voorwaarden van de actie aan te passen.