Zo werkt het

1) Aanmelden vóór 31 mei 2018

Meld u vóór 31 mei aan voor een deposito bij Privatbanka via Savedo. Om in aanmerking te komen voor een bonus dient uw inleg minimaal €10.000 te bedragen. De hoogte van uw bonus is afhankelijk van het inlegbedrag.


2) Claim uw bonus

Zodra u uw deposito heeft aangevraagd, stuurt u een e-mail naar bonus@savedo.nl met het onderwerp: Privatbanka 2018. U heeft hiervoor tot 31 mei de tijd. Zorg dat u deze e-mail verzendt vanaf hetzelfde e-mailadres waarmee u zich bij Savedo heeft geregistreerd!


3) Uitbetaling van de bonus

We zullen uw bonus van maximaal €100 tussen 16-22 juli overmaken op uw Savedo-rekening, volgens de volgende tabel:
Voorwaarden voor deelname

- U kunt aanspraak maken op de bonus als u in de actieperiode 9 april tot 31 mei een nieuw deposito bij Privatbanka opent, met een inleg van minstens €10.000. U ontvangt een bonus van €10 per €10.000, met een maximum van €100.

- Om deel te nemen aan deze bonuspromotie moet u zich vóór 31 mei per e-mail naar bonus@savedo.nl melden met het onderwerp: ‘Privatbanka 2018’.

- De e-mail naar bonus@savedo.nl dient verzonden te worden vanaf hetzelfde e-mailadres als waarmee u zich bij Savedo heeft geregistreerd. E-mails afkomstig van niet-geregistreerde e-mailadressen zijn ongeldig.

- Indien u gebruik maakt van uw recht op ontbinding in de eerste 14 dagen na start van uw deposito, vervalt uw recht op de bonus. Dit geld ook bij vroegtijdige beëindiging van uw deposito.

- Deze bonus campagne is niet combineerbaar met andere bonusacties. Indien meer dan één bonusactie van toepassing is op uw deposito, is alleen de bonusactie geldig waarbij u de hoogste bonus uitgekeerd krijgt.

- Uitbetaling van de bonus zal plaatsvinden tussen 16-22 juli op uw Savedo-Rekening.

- Uw inleg behoort vóór 17 juni op de Savedo-rekening te zijn overgemaakt.

- De bonus geldt uitsluitend voor succesvolle opening van uw deposito én ontvangst van uw inleg door Privatbanka.

- Savedo GmbH is als enige verantwoordelijk voor deze actie en behoudt zich het recht om deze promotie op elk moment te beëindigen met een redelijke opzegtermijn of om de voorwaarden van de actie aan te passen.