Veelgestelde vragen

De Savedo-rekening

Het eindbedrag zal automatisch worden teruggestort naar uw Savedo-rekening. U kunt dit bedrag terug overmaken naar uw huisbank.

Een referentierekening is een IBAN betaalrekening die op uw naam staat gesteld. Deze rekening dient een Nederlandse rekening in euro’s en SEPA beschikbaar te zijn.

Wij verhogen de veiligheidsstandaard voor internetbankieren. Het zal worden verplicht dat elke klant een referentierekening opgeeft: deze referentierekening diens als extra bescherming voor toekomstige uitbetalingen. Zelfs als derden toegang zouden krijgen tot uw gegevens kunnen zij het geld alleen overboeken naar de door u opgegeven referentierekening.

U geeft uw referentierekening op door het daarvoor bestemde formulier in the vullen en op te sturen. Het formulier en bijbehorende instructie vindt u terug in uw Savedo Online Bankieren. Print dit formulier uit en vul uw huidige adresgegevens en gewenste referentierekening in. Een overzicht waar in het formulier u deze gegevens kunt invullen, vindt u in deze handleiding.

Tevens is het belangrijk dit formulier te ondertekenen. Vervolgens stuurt u de documenten naar:

flatexDEGIRO Bank AG
Antwoordnummer 98415
1000 VA, Amsterdam 

Na deze termijn is het niet meer mogelijk om geld uit te betalen van de Savedo-rekening indien u geen referentierekening aan ons heeft doorgegeven. Zodra u een referentierekening heeft doorgegeven, zal het weer mogelijk zijn om geld uit te betalen van uw Savedo-rekening.