Klanteninformatie

Toegang tot documenten van de investeringsbank die vroeger toegankelijk waren via Savedo.nl

Vanaf eind maart 2022 activeren wij voor u een gratis postbezorging van alle nieuw opgemaakte documenten. Controleer of uw adres actueel is en gebruik de periode tot eind maart om documenten te downloaden die al online beschikbaar zijn gesteld.

Toegang tot uw Savedo rekening beheerd door flatexDEGIRO Bank AG

Alle documenten van flatexDEGIRO Bank AG, zoals kwartaaloverzichten, rekeningafschriften, rekeninginformatie, saldi en omzet van uw Savedo-rekening blijven online toegankelijk via de webtak van flatexDEGIRO Bank AG, bovendien kunnen bijvoorbeeld rekeningafschriften en andere documenten worden opgevraagd - hiervoor heeft u alleen uw klantnummer en uw pin code nodig. Postverzending van flatexDEGIRO-documenten kan desgewenst bij flatexDEGIRO worden aangevraagd. U kunt het webfiliaal van de FlatexDEGIRO Bank bereiken op: https://banking.flatexdegiro.com/banking-flatex-bank/loginFormAction.do.

Wij raden u aan regelmatig (ten minste eenmaal per kwartaal) in te loggen op de flatexDEGIRO webtak om eventuele nieuwe documenten op te halen.

Uw klantennummer van flatexDEGIRO Bank is een 7-stellig cijfer dat u bovenaan vindt op de infobrieven (bijvoorbeeld de welkomstbrief) van flatexDEGIRO Bank.

Uitbetaling van uw deposito´s / doorstorten bedragen van de Savedo rekening

Uw investeringsbedrag wordt aan het einde van de looptijd automatisch op de Savedo-rekening uitbetaald voor uw lopend deposito. U hoeft zelf geen actie te ondernemen. flatexDEGIRO zal uw Savedo rekening sluiten wanneer de laatste investering vervalt. Uiteraard ontvangt u alle investeringen, inclusief de volledige rente over de overeengekomen investeringsperiode, uitbetaald op uw opgegeven referentierekening. Indien uw Savedo-rekening momenteel een creditsaldo vertoont, gelieve dan gebruik te maken van de periode tot eind maart 2022 om via de Savedo-website een uitbetaling naar uw referentierekening te doen (dit kan dan gebeuren door een schriftelijke uitbetalingsopdracht naar Savedo te sturen). 

Bij meerdere nog actieve investeringen na 31.03.2022 heeft u de mogelijkheid om het geld van een beëindigd deposito zelf uit te betalen op uw referentierekening door een schriftelijke uitbetalingsopdracht te sturen naar Savedo.  Daartoe heeft flatexDEGIRO een schriftelijke uitbetalingsopdracht nodig op de vervaldag van de beëindigde belegging (Termijnoverschrijvingen of forfaitaire opdrachten kunnen niet worden opgedragen).

Vanaf nu kunt u uw uitbetalingsopdrachten altijd schriftelijk aan Savedo  (adres: Savedo, Robert Schumandomein 2, 6229ES Maastricht) sturen. 

De toegang tot de klantenruimte op de Savedo website met de functies Rekeningen, Overschrijvingen, Documenten zal op 31.03.2022 worden opgeheven. Gelieve alle noodzakelijke wijzigingen (adreswijziging, opgave van referentierekening, opvragen van historische documenten) onmiddellijk door te voeren, en wel uiterlijk op 31.03.2022. Wij verzoeken u ook na te gaan of de opgegeven referentierekening actueel is om een vlotte terugbetaling (het hiervoor vereiste formulier is te vinden op BFOEncoder output (flatex-bank.com)

Vragen van klanten: Gelieve alle vragen te richten aan de klantendienst van Savedo zoals gebruikelijk. Wij zijn zoals gewoonlijk nog steeds beschikbaar voor uw vragen en ondersteuning. Bij andere vragen, stuurt u een email naar [email protected].  

Wij hopen u in de toekomst op raisin.nl te mogen verwelkomen. 

 

Met vriendelijke groeten

Uw Savedo klantendienst