Wat is Savedo

Één platform. Veel financiële aanbiedingen.

Savedo regelt lucratieve beleggingsproducten van verschillende partners voor Nederlandse banken. Ons platform stelt gebruikers in staat om hun financiële producten eenvoudig online te beheren - op deze manier bieden wij modern online bankieren op het raakvlak van financiën en technologie.

Savedo is een merk van Raisin DS

Raisin DS heeft als missie om Open Bankieren als nieuwe standaard in te voeren. Hiervoor werkt Savedo al samen met een groot aantal partners en banken. ​ 

Meer informatie over Raisin DS vindt u hier.

www.raisin.com | www.deposit-solutions.com

Ons management

ANDREAS WIETHÖLTER

Managing Director

Andreas Wiethölter is Managing Director van Savedo. Hij kwam in 2013 bij Raisin DS van OnVista, het toonaangevende online financiële portaal van Duitsland, waar hij Managing Director van OnVista Media GmbH was en verantwoordelijk voor de strategische bedrijfsontwikkeling van de OnVista Group. Hij begon zijn carrière in vermogensbeheer bij Deutsche Bank. Andreas Wiethölter studeerde bedrijfskunde in Göttingen. 
"Onze visie: bestaande barrières voor klanten en banken binnen de Europese financiële markt overwinnen."

Onze investeerders

Deutsche Bank

Deutsche Bank is de grootste bank van Duitsland en heeft een belangrijke aanwezigheid in Noord- en Zuid-Amerika en Azië-Pacific.

e.ventures

e.ventures is een wereldwijde durfkapitaalonderneming die zich richt op investeringen in een vroeg stadium in internet- en telecombedrijven.

Peter Thiel

Peter Thiel is een in Duitsland geboren Amerikaanse ondernemer en investeerder. Hij is medeoprichter van onder meer PayPal en Palantir Technologies, en was de eerste externe investeerder in Facebook.

FinLab

FinLab AG is een van de eerste en grootste bedrijfsontwikkelaars en investeerders in de financiële technologiesector in Duitsland.

Kinnevik

Kinnevik is een investeringsmaatschappij die investeert in snelgroeiende bedrijven en deze ontwikkelt. Het bedrijf wil digitale bedrijven opbouwen en helpen vormgeven die een breder en aantrekkelijker productaanbod hebben.

Greycroft

Greycroft is een toonaangevende durfkapitaalonderneming die gespecialiseerd is in investeringen in een vroeg stadium in bedrijven op het gebied van internet, FinTech en mobiele markten.

Vitruvian Partners

Vitruvian Partners is een onafhankelijke Europese participatiemaatschappij die gespecialiseerd is in investeringen in "dynamische situaties", onder meer via buy-outs en groeifinancieringen.

Over de firma

Savedo is een onafhankelijk online financieel portaal  met als bestuurder Andreas Wiethölter, gevestigd in Berlijn en Maastricht, dat is opgericht in 2014 .  ​

Bij Savedo werken medewerkers uit de sectoren financiën, marketing en technologie samen om investeerders uit Duitsland, Zwitserland, Nederland en Oostenrijk een rendabel investeringsaanbod te bieden. Binnen deze markten heeft Savedo zich gevestigd met aantrekkelijke aanbiedingen voor termijndeposito's. Vandaag de dag biedt het onlineportaal  in Nederland lucratieve beleggingsproducten van verschillende financiële partners aan.

Naam: Savedo GmbH

Opgericht:  December 2014 (Berlin)

Gevestigd in: Maastricht

In Nederland sinds:  April 2016

KvK-Nr.:  65085183

AFM-vergunningnr.:  12043306

Heeft u niet gevonden wat u zocht? 
Neem dan een kijkje in onze FAQ sectie.

085 - 888 0305 |  [email protected]
We zijn beschikbaar van maandag tot vrijdag van 10:00 tot 18:00.