undefined

Sinds juli 2017 kunnen spaarders op Savedo.nl profiteren van de aanbiedingen van de Slowaakse Privatbanka: via ons platform biedt de bank aantrekkelijke deposito’s tot wel 1,40% p.j.* De bank heeft onlangs haar financiële resultaten over 2017 vrijgegeven en wil al haar Savedo-klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen in hen in het afgelopen jaar. Tevens maken wij van de gelegenheid gebruik om terug te blikken op een succesvol jaar voor Privatbanka.

 

Successen van Privatbanka in 2017                                          

Privatbanka is de eerste Slowaakse bank die gespecialiseerd is in private banking. Daarnaast biedt de bank een breed scala aan producten voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Een voorbeeld hiervan zijn de termijn- en spaardeposito’s die Privatbanka via ons aanbiedt.  

Niet alleen de grote belangstelling van onze klanten spreekt voor de kwaliteit van de bank. Ook onafhankelijke experts van het Slowaakse financiële portaal "Finančná Hitparáda" zijn zeer positief: de financiële experts hebben de deposito’s van de bank al drie keer op rij uitgeroepen tot ‘Deposito van het Jaar’.  

Privatbanka vindt het belangrijk haar klanten op de hoogte te houden door hen regelmatig over het aanbod van nieuwe producten en behaalde resultaten te informeren. Dit betekent dat Privatbanka niet alleen klanten informatie wil verstrekken over nieuwe deposito’s, maar ook over de stabiliteit en effectiviteit van de bank.

Namens Privatbanka willen we uw aandacht vestigen op het succes van de bank. Privatbanka heeft al tien opeenvolgende jaren een winstgroei gerealiseerd en is dan ook een van de meest winstgevende banken in Slowakije met betrekking tot rentabiliteit van het eigen vermogen (ROE). Hierbij moet worden benadrukt dat de bank deze resultaten behaalde met behoud van een conservatieve en voorzichtige handelspraktijk. Bovendien hebben alle relevante kerncijfers van Privatbanka in vergelijking met het voorgaande jaar een positieve verandering getoond, te zien in onderstaande infographic. 


undefined*Op een vierjarig deposito