Hoewel Savedo’s online spaarplatform nog maar enkele weken online is, kan alweer de tweede bank verwelkomd worden. Het betreft KentBank uit Kroatië. Deze bank uit onze mede-lidstaat van de EU zal Savedo's deposito-aanbod uitbreiden met 3 exclusieve producten. Rentes lopen op tot wel 1,8% p.j. op een looptijd van 3 jaar.
Bijzonder aantrekkelijk voor de korte termijn is het deposito met een looptijd van slechts één jaar, waarop u een rente van maar liefst 1,6 procent per jaar kunt ontvangen. Onder het deposito-aanbod met looptijden van 1, 2 en 3 jaar, bieden de deposito's van KentBank met afstand het hoogste rendement op de Nederlandse markt

Kroatië is inmiddels al enkele jaren lidstaat van de EU en maakt een gestage economische groei door (bron: IMF). Uw tegoeden bij KentBank vallen naar EU-richtlijnen onder het depositogarantiestelsel waardoor uw deposito('s) tot en met de tegenwaarde in lokale valuta van het maximaal gedekte bedrag van € 100.000 per depositohouder per bank gegarandeerd is (zijn).