Distributiepartner worden van Savedo, alle voordelen op een rijtje:

Minimale inspanning
Het aanvragen van een depositorekening bij Savedo neemt slechts enkele minuten in beslag. Binnen drie eenvoudige stappen staat het spaargeld op het nieuwe deposito van uw klant.


Bedien uw klant nog beter
Bent u een financieel dienstverlener die zich in de markt wil onderscheiden? Door samen te werken met innovatieve marktuitdagers zoals Savedo kunt u een breder spectrum aan producten in de markt zetten en uw klant nog beter bedienen.


U onderneemt, uw klant profiteert
U verdient de credits voor uw ondernemerschap, uw klant profiteert ervan. Savedo hanteert aantrekkelijke cash-bonusschema’s die u direct kunt doorgeven aan uw klant. Zo zetten we gezamenlijk topproposities in de markt. Ten slotte komt ook uzelf als dienstverlener in aanmerking voor compensatie voor uw diensten - Savedo biedt verschillende opties.


Veiligheid
In haar streven naar de hoogste vorm van veiligheid en transparantie, biedt Savedo uitsluitend producten aan van banken die na vooronderzoek van haar Duitse partnerbank biw AG zijn goed gekeurd. Savedo bezit een vergunning van de AFM en alle aanbieders bezitten een bankvergunning in hun EU-lidstaat van herkomst.

Producten uit heel de Europese Unie
Krijg toegang tot exclusieve depositoproducten van de Europese financiële markten met toprentes en sterke voorwaarden - een unieke uitbreiding van uw diensten- en productenpakket.

In-house klantenservice
Wij zijn voor u en uw klanten altijd bereikbaar om vragen over onze producten en diensten te beantwoorden. Heeft u vragen over bronbelasting? Heeft u formulieren nodig in het Nederlands? Andere verzoeken? Bel of mail ons, wij reageren normaliter binnen 24 uur.

„Door de veelvoudige mogelijkheden en simpele maar innovatieve processen kunnen wij ons eigen service- en productenpalet optimaal aan de behoeften van de klant aanpassen.“

Gerd P. uit Waren, 12.01.2015

Savedo in de media

Zo functioneert een partnerschap met Savedo:

1. Partner worden

Wordt kosteloos distributiepartner van Savedo

2. Klanten informeren

U informeert uw klanten over de door Savedo aangeboden aantrekkelijke spaarproducten

3. Deposito-aanvraag invullen

Uw klant vult samen met u of zelfstandig de deposito-aanvraag in

4. Aantrekkelijke vergoeding ontvangen

Uw klant ontvangt een aantrekkelijke bonus.

Internationaal hebben al meer dan 140 verschillende onafhankelijke distributiepartners gekozen voor een samenwerking met Savedo. U straks ook?
  • Financieel adviseurs
  • Raadgevers
  • Belastingadviseurs
  • Asset Managers
  • Verzekeringsadviseurs
  • Family offices
  • Bankadviseurs
  • Banken
  • Brokerpools

Heeft u vragen?

Eelco Habets | Country Manager  
Bel ons simpelweg op! 085 888 0305 

Of contacteer ons direct per mail: e-mail naar

Uw persoonlijke aanspreekpartner zal binnen 24 uur zich bij u melden.

Informatiemateriaal downloaden

Partnerbrochure