Savedo's Winterbonus 2018

Open nu een deposito bij BNI Europa, Imprebanca of Privatbanka en ontvang een bonus van maximaal 3 x €100 euro voor uw deposito(‘s). U ontvangt tot €100 per deposito per partnerbank. Wilt u meer bonus ontvangen, open dan een deposito bij één van onze andere drie partnerbanken. U kunt hiermee tot €300 aan winterbonus ontvangen.

 

Zo werkt het

1) Aanmelden tot en met 24 januari 2019

Meld u tussen 3 december 2018 tot en met 24 januari 2019 aan voor een deposito via Savedo, bij BNI Europa, Imprebanca, en/of Privatbanka. Het minimale inlegbedrag bedraagt €10.000. Voor elk daaropvolgend deposito dat u in de aangegeven actieperiode opent bij een van de andere deelnemende partnerbanken, ontvangt u ook een bonus tot maximaal €100. U kunt hiermee tot €300 aan winterbonus ontvangen. Let op: voor meerdere deposito’s bij dezelfde bank ontvangt u de hoogst geldende bonus.   


2) Claim uw bonus

Stuur na de aanvraag van elk deposito een e-mail naar bonus@savedo.nl met als onderwerp de actiecode “Winterbonus 2018”. U heeft hiervoor tot en met 24 januari de tijd. Zorg dat u deze e-mail verzendt vanaf hetzelfde e-mailadres als waarmee u zich bij Savedo heeft geregistreerd!


3) Ontvang uw bonus

De bonus wordt tussen 11 en 17 maart 2019 op uw Savedo-rekening uitbetaald, mits u voldoet aan de voorwaarden van deelname.  


undefined


Rekenvoorbeeld:

-       Imprebanca: vierjarig deposito met 1,70% p.j. = €100

-       Privatbanka: éénjarig deposito met 0,80% p.j. = €25

-       BNI Europa: tweejarig deposito met 1,20% p.j. = €50

= U ontvangt een totale bonus van €175


Voorwaarden voor deelname

- De bonus geldt uitsluitend voor succesvolle opening van een deposito én ontvangst van de inleg bij de betreffende partnerbank. Uw inleg behoort uiterlijk 1 februari 2019 op uw Savedo-rekening te zijn ontvangen;

- Het minimale inlegbedrag bedraagt €10.000;

- Deze bonus campagne is niet combineerbaar met andere bonusacties. Indien meer dan één bonusactie van toepassing is op uw deposito, is alleen de bonusactie geldig waarbij u de hoogste bonus uitgekeerd krijgt;

- De e-mail(s) naar bonus@savedo.nl dient/dienen verzonden te worden vanaf hetzelfde e-mailadres als waarmee u zich bij Savedo heeft geregistreerd. 
E-mails afkomstig van niet-geregistreerde e-mailadressen zijn ongeldig;

- Indien u gebruik maakt van uw recht van ontbinding in de eerste 14 dagen na start van uw deposito, vervalt uw recht op een bonus;

- Savedo GmbH is als enige verantwoordelijk voor deze actie en behoudt zich het recht om deze promotie op elk moment te beëindigen met een redelijke opzegtermijn of om de voorwaarden van de actie aan te passen.